Rólunk

Cégünket több évtizedes múltra visszatekintő szakmai tapasztalatokra alapozva indítottuk, célunk minőségi szakipari szolgáltatások nyújtása. Fő profilunk a gépi vakolás, de tevékenységi körünkbe tartozik a szigetelés is.

Vállaljuk lakóépületek és intézmények épületeinek külső és belső gépi vakolását (cementes vagy gipszes gépi vakolás), homlokzati hőszigetelését (polisztirol, üveggyapot), nemesvakolat készítését.

Munkatársaink hozzáértése, valamint a korszerű gépi vakolási technológiának köszönhetően a hagyományos kézi vakolásnál jóval kedvezőbb áron biztosítjuk Ügyfeleink számára a szakmunkák elvégzését. Modern gépparkunk lehetővé teszi, hogy jobb minőségű, precízebb és szebb munkát tudjunk végezni rövidebb idő alatt. Szakembereink teljesítményorientált szemléletű, magasan képzett, a korszerű technológiákat nyomon követő, kiváló minőségű munkát produkáló szakemberek.

A gépi vakolás révén csökken az anyagköltség, az elkészítési idő, továbbá a szükséges kivitelezők száma, így Ön jelentős költséget takarít meg.

Ami leginkább jellemez bennünket:

  • rugalmas ügyintézés
  • pontos szervezés
  • folyamatos műszaki-technológiai fejlesztés
  • minőségi szakmunka garanciavállalással
  • korrekt árak

Hisszük, – és eddigi munkáink is igazolják –, hogy van igény a jó minőségű munkára. Tegyen próbára Ön is bennünket, nem fog csalódni!

A Gépi Vakolás webhely cookie-kat alkalmaz. Részletek >